İstanbul'da yapımı devam etmekte olan 3. havalimanı 29 Ekim 2018 tarihinde her hangi bir sorun olmadığı sürece faaliyete geçecektir. Şimdiden binlerce kişinin istihdam ettiği İstanbul 3. havalimanı devasa bir alan üzerine kurulmakta olup havalimanında çok sıkı güvenlik önlemleri alınacaktır. Bu sebepten dolayı Mart ayında güvenlik görevlisi ilanı yayımlandı.

Kariyer siteleri üzerinden yayımlanan ilan ile İstanbul 3. havalimanında görev yapmak üzere 3 bin 500 güvenlik görevlisi alımı yapılacağı duyuruldu ve başvurular başladı. Adayların yoğun rağbet gösteriği ilana başvurular 29 Mayıs 2018 tarihi itibari ile kapatılacak adaylar arasından incelemeler yapılacak ve uygun olan adaylar İstanbul 3. havalimanında güvenlik görevlisi olarak çalışacaktır.

ARANAN ŞARTLAR NELERDİR?

İGA Güvenlik Hizmetleri Anonim Şirketi tarafından alımı yapılacak olan 3 bin 500 güvenlik görevlisi alımı için adaylardan hangi şartlar aranıyor? Buna göre en az lise mezunu olmak, güvenlik görevlisi kimlik kartına sahip olmak, diksiyonu düzgün olmak, insan ilişkilerinde başarılı olmak, tecrübeli ya da tecrübesiz olmak, 35 yaşını geçmemiş olmak, boy kilo uygun olmak şartı aranmakta olup adaylara dolgun maaş, yemek ücreti, servis ve SGK desteği sağlanacak olup yine bay ve bayan adaylar için en fazla 4 kişilik kontenjanlı barınak imkanı da verielcektir.

BAŞVURULAR NASIL YAPILIR?

İstanbul üçüncü havalimanında görev yapmak üzere toplam 3 bin 500 güvenlik görevlisi alımı yapılacaktır. Peki başvurular nasıl yapılacak? Buna göre adaylar başvurularını İGA Güvenlik Hizmetleri Anonim Şirketi resmi sitesinden, ofislerinden ya da https://goo.gl/Cn7Gsv linkini takip ederek müracaatlarını tamamlaması gerekmektedir. Başvurular 29 Mayıs 2018 tarihinde sona erecektir.

Editör: TE Bilisim