Ülkemizin en büyük havalimanı inşaatı halen İstanbul'da devam ediyor. Buna göre İstanbul'da yapımı devam eden üçüncü havalimanının 29 Ekim 2018 tarihi itibari ile faaliyete başlaması gerekmektedir. Havalimanının faaliyete geçmesi ile yüz binlerce kişiye istihdamın sağlanacağı bilindiği üzere duyurulmuştu.

Buna göre 29 Ekim 2018 tarihinde açılması ön görülen 3. havalimanın da görev yapmak üzere toplam 3 bin 500 güvenlik görevlisi alımı yapılacak ve adaylar başvurularını gerçekleştirmeye başladı. Peki başvurular nasıl yapılır? Adaylarda hangi özeliklerin olması gerekiyor?

KİMLER BAŞVURU YAPABİLİR

İGA Güvenlik Hizmetleri Anonim Şirketi tarafından alımı yapılacak olan 3 bin 500 güvenlik görevlisi alımı için adaylardan hangi şartlar aranıyor? Buna göre en az lise mezunu olmak, güvenlik görevlisi kimlik kartına sahip olmak, diksiyonu düzgün olmak, insan ilişkilerinde başarılı olmak, tecrübeli ya da tecrübesiz olmak, 35 yaşını geçmemiş olmak, boy kilo uygun olmak şartı aranmakta olup adaylara dolgun maaş, yemek ücreti, servis ve SGK desteği sağlanacak olup yine bay ve bayan adaylar için en fazla 4 kişilik kontenjanlı barınak imkanı da verielcektir.

NASIL BAŞVURU YAPILIR?

İstanbul üçüncü havalimanında görev yapmak üzere toplam 3 bin 500 güvenlik görevlisi alımı yapılacaktır. Peki başvurular nasıl yapılacak? Buna göre adaylar başvurularını İGA Güvenlik Hizmetleri Anonim Şirketi resmi sitesinden, ofislerinden ya da (https://goo.gl/Cn7Gsv) linkini takip ederek müracaatlarını tamamlaması gerekmektedir.

Editör: TE Bilisim