İstanbul'da uzun süredir yapımı sürmekte olan ve Avrupa'nın en önde gelen havaalanı olarak hizmete açılacak 3. havaalanı için hükümet önemli çalışmalarını sürdürmeye çalışırken pek çok ülke 3. havaalanını geçebilmek için kendi havaalanlarını restore etmeye başladı.

Buna göre Türkiye'nin en büyük havaalanı olacak olan devasa büyüklükteki İstanbul 3. havaalanı için 3 bin 500 güvenlik görevlisi alımı yapılacak. Güvenlik görevlisi başvuruları sürmekte olup adaylara yüksek maaş, servis, lojman ve yemek gibi önemli destekler verilecek. Peki aranacak şartlar nelerdir, nasıl başvuru yapılır?

ARANACAK ŞARTLAR NEDİR?

3. havalimanı için 3 bin 500 güvenlik görevlisi alımı yapılıyor. Peki aranacak şartlar nelerdir? Buna göre adayların güvenlik görevlisi kimlik kartına sahip olmak, sicili uygun olmak, boy kilo önemli olmak, asgari düzeyde mezunu olmak, sağlığı iş yapmaya yatkın olmak, diksiyonu düzgün olmak, iletişim becerileri gelişmiş olmak, 35 yaşını geçmemiş olmak, askerlik hizmetini tamamlamış olmak şartları aranmaktadır. Peki adaylar başvurularını nasıl yapacak?

BAŞVURULAR NASIL YAPILACAK?

İstanbul'da yapımı devam eden ve 29 Ekim 2018 tarihine açılacak olan 3. havalimanına 3 bin 500 güvenlik görevlisi alımı yapılıyor. Peki adaylar müracaatlarını nasıl yapacak? Buna göre başvurularını tamamlamak isteyen adayların https://goo.gl/iwuJkM linkini kopyalaması, tarayıcılarının url çubuğuna linki yapıştırması ve nitelikleri uyum sağlıyorsa başvurularını gerçekleştirmesi gerekmektedir.

TÜM GÜVENLİK GÖREVLİSİ İLANLARI BURADA

Editör: TE Bilisim