Ülkemizin dört bir yanında faaliyetlerini sürdürmekte olan kamu ve özel sektör firmaları blindiği üzere ihtiyaçlarına göre personel alımları yapmakta ve gerekli bölgelere yatırımlarını devamlı olarak sürdürmektedir. Türkiye geneli personel alımlarında en çok dikkat eden pozisyonlardan bir tanesi olan güvenlik görevlisi için tüm ilanları topladık.

Türkiye İş Kurumu ve interaktif iş ilanları siteleri aracılığı ile yayımlanmakta olan güvenlik görevlisi pozisyonlarına bakıldığında silahlı ve silahsız en az lise mezunu 2 bin 722 güvenlik görevlisi alımı yapıldığı görülmektedir. Peki silahlı ve silahsız güvenlik görevlisi alımına ilişkin detaylar nedir?

KİMLER BAŞVURABİLİR

Güvenlik görevlisi kimlik kartına sahip olmak (silahlı - silahsız)
Boy ve kilo uyumlu olmak
İnsan ilişkilerinde başarılı olmak
Yoğun tempoda çalışmaya uygun olmak
Sağlık sorunu işini yapmaya engel olmamak
Vardiyalı sistemde çalışabilir olmak (firmaya göre değişken)

Yukarıda genel olarak güvenlik görevlisi alımı ilanına ilişkin bilgiler verilmiştir. Alım yapılan illere bakıldığında tüm Türkiye geneli güvenlik görevlisi alımı yapıldığı görülmektedir. Ancak alımların en büyük bölümü İstanbul ve Ankara'ya yapılmaktadır. Peki adaylar güvenlik görevlisi alımlarına nasıl başvurabilir.

BAŞVURU BİLGİLERİ

2 Bin 722 güvenlik görevlisi alım ilanına başvuru yapmak isteyen adayların aşağıdaki linkleri takip etmesi ve buradan müracaatlarını tamamlaması gerekmektedir.

https://goo.gl/c1XEN2 - 2 bin 500 ilan
https://goo.gl/F2fA9W - 222 ilan

Editör: TE Bilisim