Ülkemizde faaliyetlerine devam eden pek çok şirket kendi bünyelerinde istihdam etmek üzere personel alımı gerçekleştirmeye devam etmektedir. Alım ilanları firmaların resmi interent sitesinden duyurulduğu gibi yine alım yapan kuruluşlar ilanlarını interaktif iş ilanları siteleri ve İŞKUR aracılığı ile de duyurulmaktadır.

İŞKUR aracılığı ile yayımlanan ilanlara bakıldığında toplam 2 bin 600 güvenlik görevlisi alımı yapıldığı görülmektedir. Peki hangi firmalar yalım yapıyor? Müracaat şartları nedir ve güvenlik görevlisi alımı hakkında detaylar nedir?

BAŞVURU ŞARTLARI

İŞKUR aracılığı ile toplam 2 bin 600 güvenlik görevlisi alımı yapılıyor. Peki kimler müracaat edebilir?

Güvenlik görevlisi kimlik kartına sahip olmak
Boy - kilo orantılı
Sicili temiz olmak
Mesleğini yapmaya engel sağlık problemi olmamak

Yukarıda belirtilmiş olan şartlara uyum sağlayan adaylar İŞKUR aracılığı ile yayımlanan güvenlik görevlisi alım ilanlarına müracaat edilir.

BAŞVURU DETAYLARI

İŞKUR aracılığı ile yayımlanan güvenlik görevlisi ilanlarına başvuracak adayların illerinde ki İŞKUR şube ve müracaat merkezlerine giderek ''ilim için güvenlik görevlisi alımı var mı?'' sorusunu sorması gerekmektedir. Güvenlik görevlisi alım ilanlarına o şekilde başvuru yapılabildiği gibi yine internetten de adaylar başvuru yapabilir.

esube.iskur.gov.tr/Istihdam/AcikIsIlanAra.aspx

Yukarıda ki linki takip edecek olan adaylar meslek bölümüne güvenlik görevlisi yazarak aramalarını yapabilir ve internetten başvurularını gerçekleştirebilir
Editör: TE Bilisim