Yurt geneli pek çok firma aralıklarla kendi bünyelerinde görev yapmak üzere güvenlik görevlisi personeli alımı gerçekleştirmektedir. Bilindiği üzere güvenlik görevlisi alımı iş ilanları oldukça yoğun rağbet gördüğü için İşin Olsa ekibi olarak bizlerde bu ilanlar çok sıkı takip etmeye devam ediyoruz.

Buna göre özel sektör firmaları tarafından yayımlanmış olan ve Türkiye İş Kurumu ile bazı kariyer siteleri aracılığı ile yayımlanan tüm ilanlara göre yurt geneli en az lise mezunu 2 bin 513 güvenlik görevlisi alımı yaptığı görülmektedir. Peki güvenlik görevlisi alımı ilanına nasıl başvuru yapılır, güvenlik görevlisi alımına başvuru yapabilmek için hangi şartlara uyum sağlamak gerekiyor?

ARANACAK ŞARTLAR NEDİR?

Türkiye geneli özel sektör firmaları güvenlik görevlisi pozisyonları için toplam 2 bin 513 kişilik personel alımı gerçekleştirmektedir. Peki aranacak şartlar nedir? Buna göre adayların güvenlik görevlisi kartına sahip olmak (silahlı ya da silahsız), boy kilo uyumlu olmak, insan ilişkilerinde başarılı olmak, vardiyalı çalışma sistemlerine uygun olmak gibi şartlara uyum sağlaması gerekmektedir. Peki başvurular nasıl yapılacak?

BAŞVURULAR NASIL YAPILIR?

Yurt geneli özel sektör firmalarının güvenlik görevlisi iş ilanlarına göre 2 bin 513 personel alımı yapıldığı görülmektedir. Peki başvurular nasıl yapılır? Buna göre (https://goo.gl/QCWiqc) linkini takip ederek kariyer sitelerinden ya da (https://goo.gl/DmnrpN) linkini takip ederek İŞKUR üzerinden müracaatlarınızı yapabilirsiniz.

Editör: TE Bilisim