Ülkemizde faaliyetlerine devam etmekte olan binlerce şirket var. Şirketlerde yaşanacak olan sorunlara engel olması ve basının önemli olaylarda içeri girmesini engellemek üzere güvenlik görevlisi alımı yapılmaktadır. Aynı zamanda park, okul, kafe ve site gibi yerler içinde özel güvenlik görevlisi alımı yapılmaktadır. Bazı iş verenler güvenlik görevlisi alım ilanlarını güvenlik firmalarından karşıladığı gibi bazı iş verenler bireysel ilanlar yayınlayarak firmada kaydı olmayan güvenlik görevlileri ile anlaşma yapmaktadır. Buna göre ülkemizde faaliyet gösteren firma ve bölgelerin ilanları incelendiğinde toplam 191 güvenlik görevlisi alımı yapılacağı öğrenildi.

Hangi Kuruluşlar Alım Yapacak

Toplam 191 güvenlik görevlisi alımı yapılacağı öğrenildi. Peki hangi firmalar güvenlik görevlisi alımı yapacak? Yayınlanan ilanlara göre;

Metropolitan Hotels Ankara, Eker Süt Ürünleri A.Ş., TEMPO GÜVENLİK HİZM.LTD.ŞTİ. (ÇİZELGE), Pronet Güvenlik ve Danışmanlık, Piripak Endüstriyel Temizlik Organizasyon Turizm, Tam Plastik Ve Kalip San., BAŞKENT ÜNİVERSİTESİ İST. UYG. VE ARAŞ.MRKZ, Hedef Güvenlik Ltd. Şti., Trenkwalder
Yukarıda adı geçen firmalar ve eğitim kurumları başta olmak üzere yüzlerce farklı firma kendi bünyelerinde istihdam etmek üzere 191 güvenlik görevlisi alımı yapacak.

Kimler Başvurabilir

Yaş sınırı aralığında olmak
Boy - kilo orantılı olmak
Sağlık engeli bulunmamak
Vardiyalı çalışma sistemine yatkın olmak
İkna kabiliyeti yüksek olmak
Güvenlik görevlisi sertifikasına sahip olmak

Yukarıda yer alan nitelikler firmalar tarafından belirlenmiş olup bazı firmalar güvenlik görevlisi alımları için daha farklı nitelikler belirlemiştir. İlanları incelemek, başvuru yapmak ve müracaat etmek istiyorsanız hemen aşağı da yer alan başvuru linkini takip edebilirsiniz.

http://www.kariyer.net/is-ilanlari/guvenlik+gorevlisi#&pst=739