Tüm hisselerinin Başbakanlığa ait olan Ziraat Bankası geçtiğimiz günlerde Varlık Fonu Yönetimi Anonim Şirketine devir edildi. Ancak Ziraat Bankası kesintisiz şekilde hizmetine devam ediyor. Bünyelerinde bulunan binlerce banka personelinden ziyade Ziraat Bankası yeni personel alımları yapmaya devam ediyor.

Bankalarda istihdam etmek isteyen adayların pek çoğu Ziraat Bankasını tercih etmek istiyor? Peki Ziraat Bankası 2017 yılı içerisinde memur personel alımı yapılacak mı? Alımlar yapılacaksa ne zaman yapılacak? Tarih konusunda her hangi bir detay var mı?

Ziraat Bankası Memur Alımı

Ziraat Bankası memur personel alım ilanlarını interaktif iş ilanları siteleri aracılığı ile kamuoyuna duyurmakta yerine alımlarını toplu şekilde gerçekleştirmekte ve duyurularını resmi internet sitesinde bulunan insan kaynakları aracılığı ile gerçekleştirmektedir.

Ziraat Bankasının resmi internet sitesinde bulunan insan kaynakları bölümüne bakıldığında her hangi bir memur personel alım ilanı görülmemektedir. Ancak yıl içerisinde mutlaka Ziraat Bankası alım yapabilir.

Bilindiği gibi Ziraat Bankası Türkiye'nin dört bir yanında bulunduğu gibi yine pek çok noktaya yeni şubeler açmakta ve genel müdürlüklerini de kurmaya devam etmektedir. Buralarda görev yapmak üzere ve emekli olanların yerine memur personel alımları gerçekleştirmekte olan Ziraat Bankasının 2017 yılına ait banka memur personel alımı ilanı yayımlaması beklenmektedir.
Editör: TE Bilisim