Ziraat Bankası tarafından geçtiğimiz aylarda kamuoyuna 255 kişilik memur alımı yapılacağına dair duyuru yapılmış ve adaylar ilgili pozisyonlar için müracaatlarını gerçekleştirmişti. Buna göre başvuruların tamamlanmasından sonra adaylara Ziraat Bankası pozisyonlarına göre sınavlarını yaptı.

Ziraat Bankası memur alımı sınav sonuçları ne zaman açıklanacak derken sonunda müjdeli haber duyuruldu ve Ziraat Bankası memur alımı sınav sonuçları duyuruldu. Peki adaylar sonuçlarını nasıl öğrenecek, Ziraat Bankası memur alımı sınav sonuçlar öğrenme sayfası nedir.

SONUÇLARI SORGULAMA SAYFASI

https://sinavbasvuru.anadolu.edu.tr/

Yukarıda Eskişehir Anadolu Üniversitesi resmi sınav başvuru ve sonuç linki sunulmuştur. Ziraat Bankası memur alımı sınav sonuçları da bu link aracılığı ile paylaşılmıştır. Buna göre adayların ilgili linki takip etmesi ve karşılarına çıkan mail / şifre gibi alanları doldurarak ilgili alana yönlenmesi gerekmektedir.

6 Ağustos tarihinde Ziraat Finans Grubu Uzman Yardımcısı, Ziraat Bankası Avukat, Ziraat Teknoloji Uzman Yardımcısı, Ziraat Sigorta / Ziraat Emeklilik Servis Görevlisi pozisyonları için memur alımı sınavı yapılmıştı ve sonunda sonuçlar duyuruldu.

KAZANAN ADAYLAR NE YAPACAK

Ziraat Bankası Anadolu Üniversitesinin resmi internet sitesi aracılığı ile sınav sonuçlarını açıkladı. Peki kazanan adaylar ne yapacak. Sınav puanı yeterli olan adaylar mülakata girmeye hak kazanmış olacaktır. İlerleyen günlerde Ziraat Bankası mülakat tarihleri ve yeri hakkında duyuru yapacaktır.

TÜM BANKA İLANLARINI BURADAN GÖREBİLİRSİNİZ

Editör: TE Bilisim