İngiltere'de bindiği yolcu otobüsünde Tükçe konuşmadığı için İngiliz vatandaştan küfür yiyen Türk, büyük şok yaşadı. İngiliz yolcu, beraber aynı otobüste bulunduğu yaşlı bir Türk'e, İngilizce konuşmuyor diye çok ağır küfürlerle etti.

ÇOK AĞIR KÜFÜRLER ETTİ

Londra’dan Tottenham'a giden otobüste yaşanan bu son olay Avrupa’da İslamafobi’nin geldiği noktayı gözler önüne serdi. Bir İngiliz, otobüs yolculuğu boyunca, İngilizce konuşmuyor diye adı, kimliği bilinmeyen bir Türk'e çok ağır küfürlerle saldırdı.Söz konusu Türk yolcunun özellikle eşi ve ailesine yönelik çok çirkin küfürler savuran adam  “Ya İngilizce konuş ya da Türkiye'ye geri dön” diye hakaretlerini sürdürdü.

AYRIMCILIK YAPTILAR

Korkunç ayrımcılığı otobüsteki herkes hayretler içerisinde izledi. Bebeğiyle otobüste seyahat eden siyahi İngiliz vatandaşı, Türk mülteciyi İngiltere’nin bedava olanaklarından yaralanmak için bu ülkeye gelmekle suçladı. Yol boyu süren küfür içerikli sözlü taciz adamın otobüsten inmesiyle son buldu. Türk yolcunun ayrıca engelli olduğu, yanında yürüme destek aletinin bulunduğu görüldü. Videonun sonunda saldırgan şahıs, engelli yolcunun yürütecini de otobüsten atıyor.

Editör: TE Bilisim