Hamile olan eşini hastaneye kontrol için götüren polis memuru, terör örgütü PKK militanları tarafından şehit edildi. Alınan bilgiye göre hamile eşini aracıyla kontrole götüren Salih Eroğlu, yol kapatan militanları görünce aracıyla geri dönmek istemiş ama, açılan ateş sonucu şehit oldu.

EŞİ'NİN YANINDA ŞEHİT OLDU

Açılan ateşte başına kurşun isabet eden polis memuru Eroğlu ağır yaralandı.  Eroğlu kaldırıldığı hastanede şehit oldu. Saldırı sırasında aracın içinde polis memurunun hamile eşinin ve 3 yaşındaki oğlunun da olduğu öğrenildi. Şehidin eşinin ve oğlunun yaralanmadığı öğrenildi. Şehit polisin hamile eşini hastaneye kontrol için götürdüğü öğrenildi.

1 TERÖRİST ETKİSİZ HALE GETİRİLDİ
 
- Hakkâri’nin Yüksekova ilçesinde mahallelere kazılan hendek ve barikatları kapatmaya giden polislerle buna engel olmaya çalışan PKK’lı teröristler arasında çatışma çıktı. 1 terörist etkisiz hale getirildi. 

- Şırnak’ın İdil ilçesinde de YDG-H’liler güvenlik güçlerinin girişini engellemek için sokaklara hendekler kazıp, barikatlar kurdu. Mahalleye giden polis ekiplerine PKK’lılar uzun namlulu silahlarla ateş açtı.  

- Diyarbakır’da Melik Ahmet Anadolu İmam Hatip Lisesi bahçesinde patlayıcı olduğunu fark eden görevliler, durumu polise bildirdi. Polis ekiplerince okul çevresinde alınan güvenlik önleminin ardından bomba imha uzmanları patlayıcıyı aldı.

Editör: TE Bilisim