24 Haziran 2018 tarihinde Türkiye Cumhurbaşkanlığı seçiminde oy kullanacak. Bu seçimde seçmenler Recep Tayyip Erdoğan, Muharrem İnce, Meral Akşener, Temel Karamollaoğlu, Doğu Perinçek ve Selahattin Demirtaş için oylarını kullanabilecektir.

Türkiye uzun süreir Cumhurbaşkanlığı seçiminde kimin kazanacağını büyük bir merak ile beklemeye devam ederken İşin Olsa ekibi olarak bizlerde aralıklarla yeni Cumhurbaşkanlığı seçim sonuçları 2018 anketini sizlere paylaşmaya devam etmekteyiz. Peki Cumhurbaşkanlığı anketi 2018 seçim sonuçlarında son durum nedir? Oy dağılımlarını paylaşıyoruz.

CUMHURBAŞKANLIĞI SEÇİM SONUÇLARI ANKETİ

Yeni yapılan Cumhurbaşkanlığı seçim sonuçları anketleri dikkatli bir şekilde incelendiğinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ım yüzde 43 - 46, Muharrem İnce yüzde 25 ve Meral Akşener yüzde 20 - 21 aralığında oy alacağı görülmektedir. Tabi tüm adayların seçim süresine kadar yapacakları konuşmalar oylarında ki değişikliğin meydana gelmesinde büyük önem arz etmektedir.

Öyle ki son günlerde Cumhuriyet Halk Partisi CHP'nin aday gösterdiği Muharrem İnce'nin yaptığı konuşmalar ile anket sonuçlarında giderek daha fazla oy aldığı görülmektedir. Yine Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın da oy kaybetmediği ve yükselişe devam ettiği görülmekte olup şu sıralar İYİ Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı adayı olarak bilinen Meral Akşener'in oy aralığı aynı seviyelerde seyir etmektedir. Ancak seçime bir aya gibi bir süre var. Bu oy yüzdeleri daha değişecektir.

Editör: TE Bilisim