Ülkemizin önemli kamu kurumları arasında yer almakta olan Yargıtay Başkanlığı bünyesinde istihdam eden taşeron personeller taşeron başvurularını yapmış ve sonuçların açıklanmasını beklemekteydi. Sonuçlar ne zaman açıklanacak derken sonunda kamuoyuna duyuru geldi.

Yargıtay Başkanlığı tarafından kamuoyuna yapılan açıklama ile taşerona kadro başvuru sonuçlarının açıklandığı ilan edildi. Peki hangi adaylar kazandı, hangi adayların taşerona kadro başvuru sonuçları açıklandı. İşin Olsa ekibi olarak Yargıtay Başkanlığı taşeron sonuçlarını sizlere açıklıyoruz.

TAŞERONA KADRO SONUÇLARI AÇIKLANDI

Yargıtay Başkanlığı tarafından yapılan açıklama ile taşeron başvuru sonuçlarının duyurulduğu belirtildi. Buna göre 2 adayın taşeron başvuru sonucu reddedilirken geriye kalan 291 taşeron işçinin başvuruları olumlu sonuçlandı. Peki bu adayların taşerona kadro başvuru sonuçları neden olumsuz sonuçlandı.

Yargıtay Başkanlığı tarafından yapılan açıklama da 2 adayın kadro almayacağı belirtilirken gerekçe olarak ise emeklilik, yaşlılık veya malullük aylığına hak kazandıklarını anlaşılması durumu belirtildi. Yani adaylar hali hazırda zaten emeklilik, yaşlılık ya da malullük aylığı aldığından dolayı kadroya geçemeyecektir. Yine İşin Olsa ekibi olarak hazırladığımız taşerona red hakkında sizlere bilgi vermiştik. Bu içeriğimize de ulaşarak adayların neden red yediğini görebilirsiniz.

Editör: TE Bilisim