Erkek oyuncu ve ünlü bir ses spikeri olarak tanınan karşımıza genel olarak Çocuklar Duymasın dizisinde ki ''Engin'' rolü ile karşımıza çıkan yakışıklı erkek oyuncu Vatan Şaşmaz otel odasında ölü olarak personeller tarafından vuruldu.

Buna göre olay yerine çok sayıda polis ve ambulans ekibi sevk edilirken olay hakkında yeni açıklamalar yapılmaya başlandı. Buna göre Vatan Şaşmaz'ın ölüm nedeni hakkında yeni detaylar gelmeye başladı. Peki Vatan Şaşmaz neden vuruldu, Vatan Şaşmaz'ı kim vurdu tüm detaylar.

ESKİ SEVGİLİSİ VURDU

Otelde ölü bulunan Vatan Şaşmaz için yapılan iddialara göre eski sevgilisi olan Filiz Aker'in Vatan Şaşmaz'a silah doğrulttuğu ve Vatan Şaşmaz'ın olay yerinden kaçmak istediği ancak Filiz Aker'in 3 - 4 el ateş etmesi ile sırtından vurulduğu öğrenildi. Filiz Aker ise Vatan Şaşmaz'ı vurduktan sonra kendisine ateş ederek olay yerinde intihar etti.

1974 doğumlu Vatan Şaşmaz 2011 yılında Nurşen Kocayaş ile evlendi ve iki çift anlaşamadıkları gerekçesi ile 2014 yılında boşandı. Vatan Şaşmaz aradan bir sene geçtikten sonra 2015 yılında Yasemin Adalı ile evlendi ve halen evliyken bir aydır eski sevgilisi Filiz Aker ile birlikte otelde yaşadığı söylenmektedir. Buna göre basında Vatan Şaşmaz'ın eşini aldattığına yönelik açıklamalar yapılmaktadır.