Ülkemizin en önemli kamu kuruluşları arasında yer almakta olan Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı bünyesinde çok sayıda taşeron işçi çalışmaktadır. Bilindiği üzere taşeron işçiler kadroya geçebilmek için müracaatlarını gerçekleştirdi ve merakla beklediği sonuçları sonunda öğrenmeye başladı.

Buna göre Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı resmi internet sitesi aracılığı ile taşerona kadro başvuru sonuçlarını pozisyonlara göre duyurmaya devam ediyor. Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı taşerona kadro başvuru sonuçlarını açıkladı. Peki detaylar nedir? Tüm pozisyonlar için taşeron başvuru sonuçları açıklandı mı?

POZİSYONLARA GÖRE DUYURU YAPILDI!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı resmi internet sitesi aracılığı ile pozisyonlara göre taşerona kadro başvuru sonuçlarını açıklamaya devam ediyor. Buna göre (http://www.ubak.gov.tr/) linkini kopyalaması, tarayıcılarının url bölümüne yapıştırması ve git yani enter tuşuna basması gerekmektedir.

Adaylar siteye giriş yaptıklarında sağ bölümde bulunan duyurular ekranına giriş yaparak tüm taşeron başvuru sonuçlarını öğrenebilir. Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı diğer kurumlar gibi tek bir liste halinde reddedilenler ve kabul edilenler olarak değil pozisyonlara göre duyurusunu gerçekleştirdi. Örneğin çağrı merkezi personelleri, temizlik görevlisi, şoför vb. gibi pozisyonlar için taşerona kadro sonuçları açıklandı.

Editör: TE Bilisim