Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı resmi internet sitesinden yapılan son dakika açıklamasıyla, hizmet sözleşmesi ile görev yapan taşeron işçilerin kadroya geçiş aşamasında sınav sonuçları belli oldu. Ulaştırma Bakanlığının merkez ve taşra teşkilatlarında görev yapan işçiler 13 Mart ile 22 Mart tarihleri arasında sözlü sınava alınmışlardı. Yapılan sınav sonuçları değerlendirilmesinde 784 işçinin sınav sonuçlarında başarılı olduğu belirtildi. Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığının yaptığı sınav sonuçlarını liste olarak açıklıyoruz.

ULAŞTIRMA BAKANLĞI MERKEZ TEŞKİLAT KADRO SONUÇLARI

Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı'nın merkez teşkilatında 772 işçi kadro hakkı elde etti. 696 Sayılı Khk Kapsamında Çalıştırılan Taşeron İşçilerden Sürekli İşçi statüsüne geçiş hakkı elde eden Başmakinist, Elektrikçi, Yağcı, Tar.Operatörü, Aşçı, Gemici, Kaptan, Tar.Uzmanı, Src Personeli, Şoför, İnşaat Teknisyeni, İnşaat Teknisyeni, Güvenlik Görevlisi, Temizlik Görevlisi pozisyonlarında görev yapan taşeron işçilerin 13 Mart ile 22 Mart tarihleri arasında yapılan mülakat sınavından başarılı oldukları açıklandı.

BÖLGE MÜDÜRLÜKLERİ TAŞERON KADRO SINAV SONUÇLARI

UDH Bakanlığının taşra teşkilatında 13 Bölge müdürlüğü ve  İstanbul DLH Marmaray Bölge Müdürlüğü, İstanbul Denizdibi Tarama Başmühendisliği, İzmir Denizdibi Tarama Başmühendisliği, Samsun Denizdibi Tarama Başmühendisliği birimlerinde hizmet alım sözleşmesi ile çalışmakta olan 102 işçinin kadro sınavından başarılı olduğu açıklandı.

KADRO SINAV SONUÇLARI LİSTESİ

Sözlü mülakat sonuçlarını Ulaştırma Bakanlığının resmi internet sitesinde duyurular bölümünde yayımlandı. İlgili sayfaya erişmek için https://goo.gl/ZuaEB6 link adresini tarayıcıdan açarak ulaşabilirsiniz.

Editör: TE Bilisim