Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan bilindiği üzere genel olarak bakanlık için ve bakanlığn bünyesindeki kurumlara memur alımı yapılacağı haberlerini müjdelemesi ile bilinen Bakanlar arasında yer almaktadır.

Karayolları Genel Müdürlüğü, Posta Telgraf Teşkilatı ve TCDD için açıklamalarda bulunan bakan Ahmet Arslan Karayolları Genel Müdürlüğünün personel alımı yapacağına ilişkin önemli açıklamalar yaparak 640 kişilik memur alımı yapacaklarını duyurdu.

ALIMLAR YAKIN ZAMANDA

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan tarafından yapılan açıklama ile Karayolları Genel Müdürlüğü için 640 kişilik memur alımı yapıldığını ve bir bu kadar daha alım yapacakları belirtildi. Alımların ne zaman yapılacağı konusunda ise yaptık ve yakındır yapacağız ifadelerini kullanan Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan yakın zamanda Karayolları Genel Müdürlüğünün 640 memur alımı yapacaklarını duyurmuş oldu.

ALIM YAPILACAK POZİSYONLAR

Karayolları Genel Müdürlüğü 640 memur alımı yapacak peki hangi pozisyonlar için alım yapılacak. Bakan malesef bu konu hakkında her hangi bir detay vermedi ancak bu sefer lise mezunu teknisyen adaylar içinde kadro ayrılması adaylar tarafından istenmektedir.

Bakan Ahmet Arslan daha çok PTT konusunda değerlendirmeler yaparak 10 bin kişinin mülakatlarının tamamlandığını ve bunun kolay bir iş olmadığını kamuoyuna duyurdu.

TÜM İLANLARI BURADAN SORGULAYABİLİRSİNİZ

Editör: TE Bilisim