Bilindiği gibi Aralık ayının son haftasında Kamu Personeli Seçme Sınavına giren adaylar merkezi atama tercihlerinde bulunabilecek. Neredeyse her dönem yapılan merkezi atamalarda kadro ayıran Türkiye Taşkömürü Kurumu Genel Müdürlüğü bu senenin son merkezi atamalarında da kadro ayırdı ancak beklenenden daha az alım yapılacak. Buna göre bugün yayımlanan kadrolarda Türkiye Taşkömürü Kurumu Genel Müdürlüğü kendi bünyelerinde istihdam etmek üzere sadece 8 kadro için memur alımı yapacak. Adaylar niteliklerinin ve bölümlerinin tutması ile bu kadrolara başvuru yapabilecek.

Her Mezun İçin Kadro

Türkiye Taşkömürü Kurumu Genel Müdürlüğü alım yapacağı kadrolar için her mezuniyete uygun kadro ayarlamış ancak oldukça az alım yapılacak. Genel olarak Türkiye Taşkömürü Kurumu Genel Müdürlüğünün kadroları rağbet gördüğü için beklenenden daha fazla alım yapılmakta ve atama puanı yüksek olmaktadır. Peki hangi mezunlar için kaç kadro ayrıldı? Buna göre;

Lisans Mezunu - 2 Memur
Orta Öğretim Mezunu - 3 Memur
ÖnLisans Mezunu - 3 Memur

Yukarı da hangi mezun için kaç kadro ayrıldığı detaylı olarak belirtilmiştir. Sizlerde Türkiye Taşkömürü Kurumu Genel Müdürlüğünün ayırmış olduğu kadrolara başvuru yapmak istiyorsanız aşağıda ki linkten detaylı kadroları öğrenebilir ve 21 Aralık - 30 Aralık 2016 tarihlerinde tercih yapabilirsiniz.

Ortaöğretim Kadroları
Önlisans Kadroları
Lisans Kadroları
Editör: TE Bilisim