Emniyet Gene Müdürlüğüne bağlı olarak istihdam eden ve bağlı bulundukları çarşı ile mahallelerden sorumlu olan bekçi kadrosuna alımlar yeniden hızlandı. Buna göre il Valilikleri resmi internet siteleri aracılığı ile kamuoyuna beçi alımı ilanları yayımlamaya başladı.

Buna göre OHAL kapsamında yayımlanan Kanun Hükmünde Kararnamaler ile Türkiye geneli toplam14 bin 500 kişilik bekçi kadrosu ihdas edildi.Alımlar ne zaman yapılacak derken yurt geneli valilikler duyurularını gerçekleştirdi ve toplam 6 bin 550 kişilik ilan yayımlandı.

6 BİN 550 BEKÇİ ALINIYOR HABERİNİ BURADAN GÖREBİLİRSİNİZ

İLANLARA BAŞVURULAR BİTİYOR

Yurt geneli yayımlanan bekçi alımı ilanlarına başvurular buna göre yarın itibari ile bitiyor. Şimdi adaylar gözlerini diğer bekçi alımlarına çevirdi. KHK ile toplam 14 bin 500 kişilik bekçi kadrosu ihdas edildi ve yayımlanan ilanlar ile şu anda sadece 6 bin 550 kişilik bekçi alımı gerçekleştiriliyor. Geriye 7 bin 950 kişilik bekçi kadrosu daha bulunuyor.

YENİ İLANLAR NE ZAMAN YAYIMLANACAK

Yurt geneli 7 bin 950 kişilik bekçi alımının daha yapılması beklenmektedir. Peki yeni ilanlar ne zaman yayımlanacak. Buna göre henüz ilanlar yeni yayımlandığı için bir süre daha ilan yayımlanmayabilir fakat alımlar il il gerçekleştirildiği için kısa bir süre sonra diğer il valilikleri de duyurular yaparak bekçi alımlarına devam edebilir. Şu anda tarih olarak her hangi bir bilgi bulunmamaktadır. Ancak yakın zamanda açıklama bekleniyor.