Turkcell ve Turkcell'in bünyesinde bulunmakta olan ortak şirketler açık pozisyonlara personel alımı gerçekleştirmeye devam etmektedir. Personel alım ilanları genel olarak Turkcell tarafından hazırlanmakta ve kamuoyuna interaktif iş ilanları siteleri aracılığı ile duyurulmaktadır.

Turkcell ve Grup Şirketlerinin iş ilanları incelendiğinde 110'a yakın açık pozisyon için personel alımı yapacakları görülmektedir. Peki Turkcell ve Grup Şirketleri hangi pozisyonlar içni kendi bünyelerinde istihdam etmek üzere personel alımı gerçekleştirecek.

DETAYLAR

Alım Yapacak Firma: Turkcell ve Grup Şirketleri
Toplam Şirket Sayısı: 7
Açık Pozisyon Sayısı: 110'a Yakın

HANGİ POZİSYONLARA ALIM YAPILACAK


Turkcell ve Grup Şirketleri kendi bünyelerinde istihdam etmek üzere 110'a yakın pozisyon için personel alımı yapacak. Peki hangi pozisyonlara personel alımı yapılıyor.

CUSTOMER SOLUTION ENGINEER
ENGELLİ- ÇAĞRI MERKEZİ MÜŞTERİ TEMSİLCİSİ
ÇAĞRI MERKEZİ MÜŞTERİ TEMSİLCİSİ
BİREYSEL CPE VE SERVİS GELİŞTİRME
SENIOR VIDEO PLANNING ENGINEER
İŞARET DİLİ BİLEN MÜŞTERİ TEMSİLCİSİ
SERVİS DESTEK UZMANI
EĞİTİM UZMANI
Yukarıda yer alan pozisyonlar başta olmak üzere 110'a yakın pozisyon için Turkcell ve Grup Şirketleri personel alımı yapıyor.

BAŞVURU BİLGİLERİ

Turkcell ve Grup Şirketleri 110'a yakın pozisyon için personel alıyor peki nasıl başvuru yapılır. Buna göre Turkcell ve Grup Şirketlerinin alım ilanlarını başvuru yapmak isteyenlerin aşağıda ki linki takip etmesi ve aynı kanal üzerinden müracaatlarını online olarak gerçekleştirmesi gerekmektedir.

https://goo.gl/dqfyeI
TÜM İŞ İLANLARI İÇİN TIKLAYINIZ
Editör: TE Bilisim