Türkiye başta pek çok ülkede seferlerini yürütmekte olan dünya markası Türk Hava Yolları personel alımları yapmaya devam ediyor. Türkiye'de diğer hava yolu şirketlerinin daha uygun fiyat bilet satmasından dolayı yolcu taşımacılığı düşen Türk Hava Yollarının büyüme oranlarında da olumlu sonuçlar görünmemesine rağmen söz konusu kuruluş personel alımları yapmaya devam ediyor.

Türk Hava Yolları aracılığı ile yapılan duyuru da şu an bünyelerinde kabin memuru sınıfı için toplam 10 bin kişilik personelin istihdam ettiği belirtildi ve bu sayının 2023 yılına kadar 8 bin daha artırılarak toplam kabin memuru sayılarının 18 bine çıkartılması hedeflendiği belirtildi.

6 YILDA 8 BİN HOSTES

Türk Hava Yolları bünyesinde şu an 10 bin kabin memurunun görev yaptığı belirtildi. Özellikle yaz aylarının gelmesi ve sefer sayılarının artması ile Türk Hava Yollarının önümüzde ki süreçler içerisinde de kabin memuru (hostes) alımı yapması beklenmektedir.

Türk Hava Yolları aracılığı ile yapılan duyuru da 6 sene içerisinde yani THY 2023 yılına kadar kabin memuru pozisyonu için toplam 8 bin kişilik daha hostes alımı yapacaklarını duyurdu. Buna göre THY'nin 6 yılda 8 bin hostes alımı yapması beklenmektedir. THY hostes, kabin memuru alım ilanlarının yayımlanması ile sizlere bilgi vereceğiz.

THY PERSONEL ALIM VE HABERLERİ İÇİN TIKLAYINIZ
Editör: TE Bilisim