Milli Savunma Bakanlığı bünyesinde bulunmakta olan Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK), Özel Kuvvetler Komutanlığı, Kara Kuvvetleri Komutanlığı, Hava Kuvvetleri Komutanlığı ve Deniz Kuvvetleri Komutanlığı açık pozisyonları için askeri personel alımları gerçekleştirmektedir.

Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) askeri personel alımı ilanları Milli Savunma Bakanlığı tarafından kamuoyuna duyurulmakta olup TSK'nin 2018 yılı sonuna kadar toplam 43 bin askeri personel alımı yapacağı öğrenildi. Peki detaylar nedir, hangi rütbe için kaç kişilik alım yapılacaktır.

HANGİ RÜTBE İÇİN KAÇ ASKER ALINACAK

Milli Savunma Bakanlığı bünyesinde bulunmakta olan Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) 2018 yılının sonuna kadar toplam 43 bin asker alımı yapacak. Peki hangi rütbe için kaç kişilik alım yapılacak?

3 bin 755 kişi -Subay
5 bin 375 - Astsubay
13 bin 213 - Uzman Erbaş
20 bin 595 - Sözleşmeli er

Yukarıda hangi rütbe için toplam kaç kişilik askeri personel alımı yapılacağı belirtilmiştir. Peki alım detayları nedir, alım ilanları ne zaman yayımlanacak?

ALIM İLANLARI NE ZAMAN YAYIMLANACAK?

Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) yukarıda verilen rütbelere personel alımı yapacaktır. Ancak alımların ne zaman yapılacağı henüz bilinmiyor. Buna göre alım ilanları kamuoyuna duyuruldukça İşin Olsa ekibi olarak sizleri bilgilendireceğiz. İşin Olsa sitemizi ve sosyal medya hesaplarımızı takip ederek TSK'nin tüm ilanlarını görebilirisiniz.

Askeri İlan Yayımlandığından Haberdar Olmak İster Misin?
Facebook Sayfamızı Buradan Takip Edebilirsiniz
Anlık Bildirim: Mobil Uygulamamızı Buradan İndirebilirsiniz

Editör: TE Bilisim