Milli Savunma Bakanlığı bünyesinde operasyon faaliyetlerine devam etmekte olan Türk Silahlı Kuvvetleri açık pozisyonlarının doldurulması için subay ve astsubay alımları gerçekleştirmektedir. TSK subay ve astsubay alımı ilanları Milli Savunma Bakanlığının resmi internet sitesi aracılığı ile kamuoyuna duyurulmaktadır.

Buna göre Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) 2018 yılı sonuna kadar toplam 3 bin 755 subay alımı gerçekleştirecektir. Peki alımı hangi kuvvet komutanlıkları yapacak, hangi kuvvet komutanlığı kaç subay alımı yapacak belli olan detaylara göre İşin Olsa ekibi olarak sizlere TSK'nın 3 bin 755 kişilik subay alımına ilişkin tüm bilgileri aktarıyoruz.

ARANACAK ŞARTLAR NEDİR?

Türk Silahlı Kuvvetleri ve bünyesindeki Özel Kuvvetleri Komutanlığı, Kara Kuvvetleri Komutanlığı, Hava Kuvvetleri Komutanlığı ile Deniz Kuvvetleri Komutanlığı 3 bin 755 subay alımı gerçekleştirecektir. Peki aranacak şartlar nedir? Adayların, Türkiye Cumhuriyeti Vatandaşı olmak, Boy - kilo uyumlu olmak, Sağlık sorunu olmamaki, Fiziğinde kusuru olmamak, Sicili temiz ya da belirli suçlardan fazla olmamak, Askeri okullardan atılmamış olmak ve Lisans mezunu olmak şartlarına sahip olması gerekmektedir.

İLANLAR NE ZAMAN YAYIMLANACAK?

Türk Silahlı Kuvvetleri 3 bin 755 kişilik subay alımı yapacak peki alım ilanları ne zaman yayımlanacak? Şu an için tarih hakkında her hangi bir bilgi bulunmuyor fakat alım ilanlarının yakın zamanda hazırlanarak kamuoyuna duyurulması beklenmektedir. Sitemizi takip ederek alım ilanlarına en erken sizler ulaşabilirsiniz.

Anlık Bildirim: Mobil Uygulamamızı Buradan İndirebilirsiniz

Editör: TE Bilisim