Faaliyetlerini Milli Savunma Bakanlığı bünyesinde devam ettirmekte olan Türk Silahlı Kuvvetleri aralıklarla ihtiyaçları doğrultusunda kuvvet komutanlıkları olan Kara Kuvvetleri Komutanlığı, Hava Kuvvetleri Komutanlığı ve Deniz Kuvvetleri Komutanlığı bünyelerinde istihdam etmek üzere sözleşmeli er alımları gerçekleştirmektedir.

Türk Silahlı Kuvvetlerinin 2018 yılı başından sonuna kadar toplam 20 bin 595 kişilik sözleşmeli er alımı yapacağı öğrenildi. Peki alıma ilişkin detaylar nedir, adaylar nasıl başvuru yapabilecek ve başvuru tarihleri hakkında kamuoyuna her hangi bir bilgi verildi mi İşin Olsa ekibi olarak belirtiyoruz.

SÖZLEŞMELİ ER ALIMI DETAYLARI NEDİR?

Buna göre Türk Silahlı Kuvvetleri sözleşmeli er personellerini Kara Kuvvetleri Komutanlığı, Hava Kuvvetleri Komutanlığı ve Deniz Kuvvetleri Komutanlığı bünyelerinde görev yapması için almakta olup ilanlar yayımlandıkça adaylardan hangi şartların aranacağı kamuoyuna duyurulacaktır. Peki ilanlar ne zaman yayımlanacak, tarihler belli oldu mu?

İLANLAR NE ZAMAN YAYIMLANACAK?

Milli Savunma Bakanlığı Türk Silahlı Kuvvetleri TSK 2018 yılının sonuna kadar toplam 20 bin 595 kişilik sözleşmeli er alımı yapacaktır. Peki ilanlar ne zaman yayımlanacak? Henüz ilanların yayımlanma tarihi hakkında bir bilgi yok ancak aylık olarak başvuruların yapılması ve kazananların kamuoyuna duyurulması beklenmektedir. İlanlar yayımlandıkça sizlere bilgiler vereceğiz.

Editör: TE Bilisim