Ticaret Bakanlığına yapılacak olan personel alımı için mülakat sonuçları nihayet açıklandı. Bilindiği gibi İşin olsa ekibi olarak adayların sesini duyurmuş ve sonuçların ne zaman açıklanacağını sormuştuk. Ticaret Bakanlığına 1750 memur alım mülakat sonuçlarının 2 ay gibi bir süre sonra açıklandığı bilgisini sunmak istiyoruz. Bakanlığın resmi internet sitesi üzerinden yapılan açıklamada  istenilen evrakları elden yada posta yolu ile ulaştırmaları istenildi. 

MÜLAKAT SONUÇLARI AÇIKLANDI!

21 Haziran - 20 Temmuz tarihleri arasında yapılan sözleşmeli personel alım mülakat sınavını kazanan adaylardan muayene memuru ve büro personelini kazanan adayların, Ek-1 Nolu dilekçe ile birlikte, diploma veya geçici mezuniyet belgesi, adli sicil ve araştırma kaydı belgesi, nüfus cüzdanı fotokopisi, askerlik durumu belgesi, 4 adet vesikalık fotoğraf, mal bildirim, belgelerini istenildi. Adayların yapılan açıklamadaki detayları incelemeleri ve istenilen belgelerde elden yada posta yolu ile gönderecekler için önemli detaylar içerdiğini belirtmek istiyoruz. 

Ayrıca 2. grupta yer alan muhafaza memurları olarak atanan adaylar için sağlık raporu istenildi. Kazanan adaylar için istenilen evrakları ve diğer detayları aşağıdaki bağlantıdan öğrenebilirsiniz. 

Sonuçlar ve duyuru detayları için tıklayın