Ticaret Bakanlığı 1750 memur alımı için yapılan mülakatların ardından gözler sonuçların açıklanacağı duyuruya çevrildi. Sözlü sınavından ardından yaklaşık 3 ay gibi bir süre geçmesine rağmen Ticaret Bakanlığı’ndan hala sonuçlar ile ilgili bir açıklama yapılmadı. Ticaret Bakanlığı memur alımı sonuçları ne zaman açıklanacak? Haberimizde…

Gümrük ve Ticaret Bakanlığı 17 Mayıs’ta yayımladığı 1750 memur alımı duyurusunun ardından binlerce aday mülakatlara katılmak için başvurdu. Mülakatlar Haziran ayında başlamasına rağmen henüz sonuçları açıklanmadı.

Bakanlığın isminin ve yapısının değişmesi ile birlikte uzayan sürecin ardından memur adayları da mülakat sonuçlarının en kısa sürede açıklanmasını bekliyor. Zira mülakatların üzerinde yaklaşık 3 ay geçti. Sözlü sınava katılan binlerce adayın da gözü kulağı Ticaret Bakanlığı’nda.

HANGİ KADROLARDAN ALIM OLACAK?

Ticaret Bakanlığı’nın duyurduğu ilanda 1750 memur alınacağı belirtilmişti. Bu kadronun 1250’si Muhafaza Memuru, 400’ü Büro Memuru ve 100’ü de Muayene Memuru olarak görev yapacak.

Sınavda başarılı olmak için adayların sözlü sınavdan en az 70 puan alması gerekiyor. Başarılı olan adayların puanları KPSS puanlarının ortalaması alınarak sıralanacak ve alımlar gerçekleştirilecek.

Memur adayları da Ticaret Bakanlığı 1750 memur alımı sonuçlarının bir an önce açıklanmasını bekliyor.

Sonuçlar açıklanır açıklanmaz sitemizden sizlerle paylaşacağız.

Editör: TE Bilisim