Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan tarafından geçtiğimiz ağustos ayında personel alımına ilişkin önemli açıklamalar yapılmıştı. Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, Türkiye Cumhuriyeti Devlet Devmiryolları (TCDD)'nin memur alımı yapıp yapmayacağı hakkında duyuru yapmıştı.

Buna göre TCDD 700 memur alacak. İlgili açıklama Bakan Ahmet Arslan tarafından geçtiğimiz ay yapıldı. Peki TCDD memur alımı ne zaman yapılacak. Bu konu hakkında her hangi bir detay ya da bilgi var mı?

ALIMLAR NE ZAMAN YAPILACAK

TCDD 700 personel alımı yapacak. Ancak alıma ilişkin Bakan Ahmet Arslan ve TCDD'den her hangi bir tarih duyurusu yapılmadı. Alımların 2017 yılı içerisinde yapılması beklenmektedir fakat bir türlü tarih verilmedi. Umut ediyoruz ki en kısa süre içerisinde TCDD personel alımı hakkında kamuoyuna duyuru yapılır ve akıllarımızda ki sorular giderilir. Peki TCDD 700 memur alımı hangi pozisyonlar için yapılacak.

POZİSYONLAR BELLİ OLDU MU

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan TCDD'nin 700 kişilik personel alımı yapacağını duyurmuştu fakat personel alımının ne zaman yapılacağını ve pozisyonların ne olduğunu duyurmadı. Henüz alımlar hakkında net bir bilgiye sahip değiliz. En kısa süre içerisinde İşin Olsa ekibi olarak Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığından ya da TCDD'den açıklama yapılmasını umut ediyoruz.

NOT: TCDD 700 Memur alımı ilanı henüz yayımlanmamış olup alımın yapılacağı geçtiğimiz ay Bakan tarafından müjdelenmiştir. Adaylar talep ettiği için haberin tekarr gündeme getirilmesi için içeriği tekrar yayına aldık. Saygılar / Sevgiler.

TÜM ATAMALARI BURADAN GÖREBİLİRSİNİZ

Editör: TE Bilisim