Ülkemizin dört bir yanında istihdam etmekte olan toplam bir milyona yakın işçi bulunmaktadır. Bu işçiler farklı kurumlarında istihdam etmekte olup genel olarak sözleşmeleri birer yıllık yapılmaktadır. Yani sözleşmesi bir sene dolan çalışanların işine kolay bir şekilde son verilebilmektedir. İşçiler hem ağır şartlarda çalışıp hemde hakkının olmasından yakındığı için uzun süredir taşerona kadro istemektedir.

Peki taşerona kadro hakkında yeni bir duyuru yapıldı mı, taşerona son dakika gelişmeleri ve haberleri nelerdir? İşin Olsa ekibimize taşerona kadro konusunda çok sayıda mesaj geldiği için sizler için bu özel içeriği ürettik.

TAŞERONA KADRO SON DAKİKA GELİŞMELERİ NELERDİR

Taşerona kadronun ne zaman verileceği meraklı bir şekilde beklenmekteyken Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Jülide Sarıeroğlu tarafından konu hakkında duyuru yapıldı ve konunun on güne kadar Türkiye Büyük Millet Meclisine taşınacağı söylendi.

Şu anda taşerona kadro konusunda yeni çalışmalar yapılmakta olup konu hakkında son dakika gelişmeleri ve son dakika haberleri kamuoyuna sunulmaktadır. Taşerona kadro konusunda yeni bir duyuru yapıldığında İşin Olsa aracılığı ile sizleri bilgilendireceğiz. Formüller hakkında bilgi edinmek isteyen adaylar aşağıda verilen linki takip ederek kadro geçişi hakkında düşünülen çalışmaları öğrenebilir.

TAŞERONA KADRO FORMÜLLERİ ve DETAYLARINI BURADAN ÖĞRENEBİLİRSİNİZ

Editör: TE Bilisim