Türkiye'nin dört bir yanında istihdam etmekte olan bir milyon civarı taşeron işçi için bilindiği üzere hükümet müjdeli haber verdi ve taşeron işçilerine kadronun verileceği müjdelendi. Buna göre kamu kurumları taşerona kadro sonuçlarını açıklamaya başladı.

Taşerona kadro için açıklanan sonuçlarda olumlu yanıt alan adaylar taşerona kadro sınavına tabii tutulacaktır. Şimdiden adaylar taşerona kadro sınavı ne zaman yapılacak, sınavda hangi konular sorulacak sorularının yanıtlarını büyük bir merak ile bekleniyor. Peki taşerona kadro sınavı ne zaman yapılacak ve taşeron sınavında hangi konular sorulacak?

TAŞERONA KADRO SINAVI NE ZAMAN YAPILACAK?

Taşerona kadro sınavı ne zaman yapılacak? Buna göre yapılan açıklamalar da taşeron sınavının 3 Mart - 22 Mart 2018 tarihleri arasında yapılacağı belirtilmişti ancak bazı kurumlar sınavları bu tarihten daha önce yapılacaktır. Fakat genel olarak sınavlar 3 Mart ile 22 Mart aralığında gerçekleştirilecektir. Peki sınav da neler sorulacak?

TAŞERON SINAVINDA NELER SORULACAK?

Taşerona kadro sınavının yapılmasına artık sayılı günler kaldı. Peki taşeron sınavında neler sorulacak, hangi konulardan soru bulunuyor. Buna göre kurumlar pozisyonlara göre farklı sorular soracaktır ancak sınav eleyici usüllü olmayacak yani adaylara pozisyonları ile ilgili oldukça olay sorular sorulacak ve 50 ile üzerinde puan alan taşeronlar kadro alacaktır.