Ülkemizde farklı kurumlarda istihdam etmekte olan yüz binlerce taşeron işçi için çok önemli bir dönem başlıyor. Buna göre işçiler taşeron yasası kapsamında başvurularını yaptı, onay alan işçiler taşerona kadro sınavına katıldı ve sonuçların büyük bir bölümü açıklandı.

Buna göre kamuoyuna taşerona kadronun ne zaman verileceğine yönelik farklı tarihler verimeye devam ederken pek çok işçinin de bu açıklamalardan dolayı kafası karışmaktadır. Peki taşerona kadro ne zaman verilecek. Taşerona kadro verilme tarihi hakkında Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Jülide Sarıeroğlu tarafından önemli bir açıklama yapıldı.

TAŞERONA KADRO TARİHİ AÇIKLANDI!

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Jülide Sarıeroğlu tarafından yapılan açıklama da taşeron işçilere kadronun 2 Nisan 2018 tarihi itibari ile verileceği ve bu tarih hakkında algı operasyonlarının yapılmaya çalışıldığını duyurdu. Buna göre kamu kurumları resmi internet siteleri aracılığı ile kadro alacak taşeron işçilerin kesin listelerini yayımlamaya devam ediyor.

İşin Olsa ekibi olarak bizlerde taşerona kadro kesin tarihi açıklanan kurumların duyurularını sizlerle paylaşmaktayız. Buna göre taşeron işçiler görev yapacakları kurumların resmi internet sitelerinden yayımlanan kesin listeleri takip ederek kadro alıp alamayacaklarını öğrenebilir.

TÜM HABERLER BURADA