Bilindiği üzere ülkemizde istihdam etmek üzere olan bir milyona yakın taşeron işçi uzun süredir taşerona kadro beklemektedir. Özellikle son iki senedir taşerona kadro konusunda hükümet çalışmalarını yaptığı için pek çok kişi kadro ha verildi, ha verilecek bekleyişi ile zamanlarını geçirmekteydi.

Taşerona kadro konusunda sonunda Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Jülide Sarıeroğlu çok önemli bir açıklama yaptı. Yapılan açıklama ile taşerona kadro konusunda sonunda müjde verildi. Peki tarih nedir, taşerona kadro ne zaman verilecek.

MÜJDELİ AÇIKLAMA GELDİ

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Jülide Sarıeroğlu tarafından yapılan açıklama ile taşerona kadronun ne zaman verileceği belirtildi. Buna göre Bakan Jülide Sarıeroğlu taşerona kadronun yıl sonuna kadar verileceğini duyurdu.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Jülide Sarıeroğlu taşerona kadro yasası için müjde bekleyen adaylar için Maliye Bakanlığı ile birlikte çok önemli çalışmalarının olduğunu önemli yolların katedildiğini ve yeni yıla girmeden taşerona kadro için müjdeli haberi paylaşacaklarını belirtti. Buna göre Bakan Jülide Sarıeroğlu taşerona kadro müjdesi bekleyenler için çok önemli bir açıklama yapmış oldu. Taşerona kadro ne zaman verilecek, taşerona kadro son dakika gelişmeleri gibi aramalar yapan yüz binlerce adayın sonunda yüzü güldü. Taşerona kadro için net tarih verilmedi ancak yıl sonuna kadar kadronun verileceği öğrenildi.

Editör: TE Bilisim