Ülkemizde istihdam etmekte olan yüz binlerce taşeron işçiler için önemli bir dönem başlıyor. Buna göre taşeron işçiler 2018 yılında artık kamuda istihdam edecek ve kadrolu olarak iş güvenceli şekilde çalışacaktır. Taşerona kadro verilmeden önce adayların başvuru yapmaları gerektiği daha önceden duyurulmuştu.

Buna göre taşerona kadro başvuruları 2 Ocak 2018 - 11 Ocak 2018 tarihleri arasında yapılacaktır. Peki adaylar başvurularını nasıl yapacak, başvurular nereye yapılacak, başvurular sırasında istenilen evraklar ve belgeler nelerdir?

TAŞERONA KADRO BAŞVURU REHBERİ

1-) Taşerona Kadro Başvuruları Ne Zaman Yapılacak?

Taşerona kadro başvuruları 2 Ocak - 11 Ocak 2018 tarihlerinde yapılacaktır.

2-) Taşerona Kadro Başvuruları Nereye Yapılacak?

Taşerona kadro başvuruları işçilerin çalıştıkları alt iş veren kurumlarına değil istihdam edecekleri kurumlara yapılacaktır.

3-) Taşerona Kadro Başvuruları Nasıl Yapılacak?

Taşerona kadro başvuruları gerekli evrakların tamamlanması, formların doldurulması ile istihdam edilecek kurumlara yapılacaktır.

4-) Taşerona Kadro Başvurularında Hangi Evraklar İsteniyor?

Taşerona karo başvurularında 5 adet vesikalık fotoğraf, emekli ya da yaşlılık aylığı almadığına dair belge, sicil belgesi, başvuru sahibinin eklemek istediği belgeler sertifikalar, öğrenim durumu, en son çalıştığı nitelik evrakları istenmektedir.

Yukarıda belirtilmiş olan gerekli evrakları tamamlayarak kadro alacak işçiler başvurularını 11 Ocak 2018 tarihine kadar yapmaları gerekmektedir. Başvuru formunu aşağıdaki linkten adaylar bulabilir.

TAŞERONA KADRO BAŞVURU FORMU
TAŞERONA KADRO SÜREÇ TAKVİMİ DUYURULDU

Facebook Sayfamızı Buradan Takip Edebilirsiniz

İŞİN OLSA - ÖZEL HABER

Editör: TE Bilisim