Ülkemizde bilindiği üzere faaliyetlerine devam etmekte olan kurumlarda görev yapan taşeron işçiler kamuya alınmaya başlanıyor. Buna göre taşerona kadro başvuruları 11 Ocak 2018 tarihine kadar yapıldı ve bu tarihten sonra müracaatlar sona erdi adaylar şimdi sonuçların açıklanmasını bekliyor.

Taşerona kadro başvuru sonuçları açıklanmaya başladı. Bilindiği üzere bu başvuru sonuçları sınav sonucu gibi açıklanmayacak ve kademe kademe sonuçlar kamuoyuna duyurulacaktır. İşin Olsa ekibimiz aracılığı ile elde ettiğimiz taşerona kadro başvuru sonuçları açıklanan tüm kamu kurumlarını sizlerle paylaşıyoruz.

HANGİ KURUMLAR SONUÇLARI AÇIKLADI?

Yurt geneli kamu kurumları kendilerine gelen taşerona kadro başvurularını incelemeye başladı. Peki hangi kurmlar sonuçlarını açıkladı. Yaptığımız incelemeler sonucu, İzmir - İl Nüfus ve Vatandaşlık Müdürlüğü ile Konya- Orman Bölge Müdürlüğü, Denizli Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü kurumları taşerona kadro başvuru sonuçlarını açıklamıştır.

SONUÇLAR NASIL ÖĞRENİLECEK?

Taşerona kadro başvuru sonuçları kademe kademe açıklanmaya devam ediyor peki sonuçlar nasıl öğrenilecek. Buna göre taşerona kadro başvurusu yapan adayların müracaatlarını hangi kuruma yaptıysa, hangi kurum bünyesinde istihdam edecek ise bu kurumun duyurular bölümünü takip etmesi gerekmektedir.

AÇIKLANAN KURUMLARIN LİSTESİNİ SİZLERDE YORUM OLARAK ATARSANIZ TÜM ADAYLARIMIZ HABERDAR OLACAKTIR

Editör: TE Bilisim