Kamu kurumlarında alt iş verenler aracılığı ile istihdam etmekte olan taşeron işçilere 2 Nisan 2018 tarihi itibari ile kadro verildi. Buna göre geçtiğimiz günlerde Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Jülide Sarıeroğlu tarafından yapılan açıklama ile toplam 900 bin kişiye devlet güvencesi verildiği belirtilmişti.

Buna göre taşeron işçilere verilecek ikramiye tutarlarına yönelik açıklamalar yapılmaya devam ederken yaptığımız haber ile hangi maaş alan taşeron işçiye ne kadarlık prim ödemesinin yapılacağını belirttik. Peki bu işçilere ikramiye ödemeleri ne zaman yatırılacak? Taşerona 52 günlük prim ödemesi hangi tarihte verilecek?

TAŞERONA İKRAMİYE ÖDEMESİ NE ZAMAN?

Taşeron işçiler 2 Nisan 2018 tarihi itibari ile devlet güvencesi aldı peki taşerona ikramiye ödemesi ne zaman yapılacak? Buna göre ülkemizde genel olarak ikramiye ödemeleri bayramlardan önce yapılmaktadır. Bu sebepten dolayı taşeron işçilere de ödemelerin bayrama yakın zamanlarda yapılması beklenmektedir.

Yine bu ödemelerin 2 farklı maaşa eklenerek yapılması bekleniyor ancak kesin olarak hangi tarihte taşeron işçilere 52 günlük ikramiye ödemesinin ne zaman verileceği bilinmemektedir. Yakın zamanda konu hakkında yeni açıklama yapılması ön görülmekte olup açıklama gelmesi ile sizlere konu hakkında bilgi vereceğiz.

İKRAMİYE TUTARLARI BELLİ OLDU

Editör: TE Bilisim