Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı ile Maliye Bakanlığı taşeron işçilerin kadro alması konusunda çalışmalarını sürdürüyor. Konu hakkında Türkiye Büyük Millet Meclisinde de oturumlar devam ederken işçilerin ne zaman kadro alacağı konusu iyice merak konusu olmaya başladı. İlk aşamalarda Haziran - Temmuz gibi aylarda taşeron işçilerin kadro alması beklenmekteydi ancak bu süre uzadı ve Süleyman Soylu konu hakkında açıklama yaptı.

2017'yi Bulacak

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Süleyman Soylu yaptığı açıklama ile taşeron işçilerin kadro alması konusunda çalışmaların aralıksız devam ettiğini ve pek çok sorunun ortadan kaldırılarak çözüme gittiğini vurguladı. Ancak Belediyeler hakkında çalışmalar hala sonlanmış değil.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Süleyman Soylu bugün yaptığı açıklama ile Taşeron işçilerin kadro almasının 2017 yılını bulacağını duyurdu. Süre olarak her ne kadar söylediği tarihin kesin bir ifade olmadığını belirtmiş olsada Süleyman Soylu taşeron işçilerin 2016 yılında kadro alamayacağı konusunda duyuru yapmış oldu. Sebep olarak beklendiği gibi belediyelerin konu hakkında çalışmasını belirten Süleyman Soylu bu konu hakkında da çalışmaların aralıksız devam ettiğini ve en kısa sürede sonuca ulaşarak taşeron işçilerin olabildiğince erken dönemde kamuya geçirilmesi için görüşmelerin devam ettiği vurgulandı
Editör: TE Bilisim