Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığının bu sene 2 bin 500 kişilik memur alımı yapması beklenmekteydi. Bakan Faruk Çelik yaptığı açıklamasında 2 bin 500 kişilik memur alımında ısrarcı olduklarını belirtmiş ve Maliye Bakanlığı ile görüşmelerin devam ettiği önce ki aylarda duyurulmuştu.

Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Faruk Çelik geçtiğimiz günler de yaptığı açıklamasında Maliye Bakanlığı ile görüşmelerde belirli bir aşamaya kadar geldiklerini ve önümüzde ki hafta memur alımlarının başlayacağını duyurdu. Buna göre alımlar haftaya başlıyor.

KAÇ MEMUR ALINACAK

Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Faruk Çelik 2 bin 500 kişilik memur alımında ısrarcı olduklarını ve bu sayı dahilinde memur alımında ısrarcı olduklarını duyurmuştu. Ancak geçtiğimiz günlerde yapılan duyuru da kaç kişilik memur alımında Maliye Bakanlığı ile anlaşma yapıldığı duyurulmadı adaylar 2 bin 500 kişilik atama istiyor.

Sosyal medya aracılığı ile yapılan yorumlara göre Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığının 2 bin 500 kişilik memur alımı yapmayacağı ve bu sayının daha düşük olduğu belirtiliyor. Ancak şu an için atamada kaç kişilik memur alımı yapacağına ilişkin bilgi bulunmamaktadır. Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığından memur alımına ilişkin yeni bir duyuru yapıldığında İşin Olsa aracılığı ile sizlere yeni bilgiler vermeye devam edeceğiz.

TÜM İLANLAR İÇİN TIKLAYINIZ
Editör: TE Bilisim