Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Faruk Çelik yaptığı açıklamasında Maliye Bakanlığı ile anlaşmaya vardıklarını ve 2 bin kişilik memur alımı yapacaklarını ilan etmişti. Ancak bir türlü merak ile beklenmekte olan ilan kamuoyuna duyurulmadı.

Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığının 2 bin kişilik memur alımı ilanının hazırlanması ve kamuoyuna duyurulması bekleniyor. Bakan Faruk Çelik geçtiğimiz haftalarda yaptığı açıklaması ile alımların bir hafta sonra başlayacağını duyurmuştu ancak henüz alımlar başlatılmadı. Peki alımlar ne zaman yapılacak.

ALIMLAR MERKEZİ ATAMA İLE Mİ YAPILACAK

Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığınını 2 bin kişilik memur alımı ilanının yayımlanması ile alımların merkezi atamaya mı kaydırıldığı sorularını getirdi akıllara. Buna göre pek çok kişi alımların KPSS 2017/1 merkezi atamasına kaydırıldığı ve 2 bin memur alımının da merkezi yerleştirme ataması ile yapılacağını belirtmektedir. Tabi bunlar tahminlerden ibarettir. Yine Tarım Bakanlığı 2 bin memur alımı ilanı hazırlanarak yayımlanabilir.

ADAYLARIN SESİ OLUYORUZ!

Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı bünyesinde istihdam etmek isteyen adaylar Tarım Bakanlığının bir an önce 2 bin kişilik memur alımı ilanının yayımlanamasını istiyor. Buna göre adaylar 2017 yılının Ocak ayından beri özellikle sosyal medya aracılığı ile İşin Olsa ekibine ulaşmaya çalışmakta ve seslerini duyurmaya çalışmaktadır. Bakan Faruk Çelik müjdeli haberi vererek 2 bin memur alacaklarını duyurdu ancak bir türlü ilan yayına çıkmadı. Bizlerde bir an önce Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığının 2 bin memur alımı ilanını duyurmasını bekliyoruz.

TÜM HABERLER İÇİN TIKLAYINIZ