Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığının bu sene 2 bin kişilik memur alımı yapması beklenirken geçtiğimiz gün Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Faruk Çelik resmi twitter hesabında müjdeli bir haber duyurdu.

Bakan Faruk Çelik tarafından yapılan açıklama ile kendi bünyelerinde istihdam etmek üzere 2 bin 58 kişilik memur alımının yapılacağı belirtildi. Alımların ne zaman yapılacağı hakkında her hangi bir bilgi yoktu ve adaylar ne zaman başvuruların başlayacağını merak ediyordu. Sonunda Bakan Faruk Çelik yeni bir duyuru daha yaptı ve başvuru tarihleri belli oldu.

TARİHLER AÇIKLANDI

Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Faruk Çelik tarafından yapılan açıklama ile bakanlığın alım yapacağı 2 bin 58 kişilik memur alımının 23 Haziran 2017 tarihinde başlayacağı ve 4 Temmuz 2017 tarihine kadar süreceği adayların bu tarihler içerisinde tercihlerini yapabileceği belirtildi. Peki adaylar nasıl ve nereden başvurularını yapacak.

TERCİHLER NASIL YAPILACAK

Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Faruk Çelik tarafından yapılan açıklama ile tercihlerin Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezinin resmi internet sitesinde bulunmakta olan aday işlemleri sistemi aracılığı ile yapılacaktır. Adaylar ÖSYM aracılığı ile 23 Haziran 2017 - 4 Temmuz 2017 tarihleri arasında gerçekleştirecektir.

TÜM ATAMALAR İÇİN TIKLAYINIZ