Bilindiği üzere geçtiğimiz seneden beri adaylar Tapu Kadastro Genel Müdürlüğünün bin 500 kişilik memur alımı yapmasını beklemekteydi. Tapu Kadastro Genel Müdürlüğü memur alımı ne zaman yapılacak soruları sorulmaya devam ederken sonunda müjdeli haber verildi.

Tapu Kadastro Genel Müdürlüğünün talep ettiği bin 500 kişilik memur alımına onay verildi. Tapu Kadastro Genel Müdürlüğü tarafından hazırlanacak olan ilanın yakın zamanda kamuoyuna duyurulması ile bin 500 kişilik memur alımı başvuru sürecinin başlatılması beklenmektedir.

HANGİ POZİSYONLARA ALIM YAPILACAK

Tapu Kadastro Genel Müdürlüğü bin 500 kişilik memur alımı için gerekli izinleri aldı. Tapu Kadastro Genel Müdürlüğü tarafından ilanın hazırlanması bekleniyor. Kadrolara göre kontenjanlar da duyuruldu. Peki hangi pozisyonlar için kaç memur alınacak.

Tekniker - 813 Personel
Büro Memuru - 487 Personel
Arşiv Uzmanı: 200 Personel

Yukarıda hangi kadrolar için kaç personel alımı yapılacağı belirtilmiştir. Tapu Kadastro Genel Müdürlüğü toplam bin 500 kişilik memur alımı gerçekleştirecek.

ALIMLAR NE ZAMAN YAPILACAK

Tapu Kadastro Genel Müdürlüğüne bin 500 kişilik memur alımı için izin verildi. İlanın yayımlanması ile başvuru sürecinin başlaması bekleniyor. Peki alımlar ne zaman yapılacak. Buna göre Tapu Kadastro Genel Müdürlüğünün ilanı hazırlayarak ÖSYM'ye iletmesi ÖSYM aracılığı ile Haziran ayında başvuruların kabul edilmesi ve Temmuz ayına kadar alımların yapılması beklenmektedir.

TÜM MEMUR ALIMLARI İÇİN TIKLAYINIZ

Editör: TE Bilisim