Tahir Küçükel, yüksek bir tepenin altında bulunan gecekondunun bahçesinde ağır yaralı bulunduktan sonra hastaneye kaldırılmıştı. Arda Turan'ında yakınen tanıdığı Tahir Küçükel travma sonucu hayatını kaybettiği ortaya çıktı.


Hastaneye götürülen ve tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayan 31 yaşındaki genç iş adamı Tahir Küçükel, dün son solculuğuna uğurlandı. Küçükel'in Levent Camisi'nde düzenlenen cenaze törenine, iş hayatından birçok simanın yanı sıra; iş adamı Haluk Ulusoy ve Küçükel'in yakın arkadaşı milli futbolcu Arda Turan katıldı.

Aileyle birlikte taziyeleri kabul eden ve üzgün olduğu gözlenen ünlü futbolcu, gazelecilerin sorularını yanıtsız bıraktı. Tahir Küçükel, cenaze töreninin ardından gözyaşları içerisinde Ulus Mezarlığı'na götürüldü. Küçükel'in ABD'de üniversite eğitimini tamamladıktan sonra 2 yıl önce Türkiye'ye döndüğü ve aile şirketinde çalışmaya başladığı öğrenildi. Genç iş adamının son dönemde de çay sektöründe yatırım yaptığı kaydedildi.


'İSMEN' DUA İSTEMİŞTİ 

Arda Turan, olay günü Twitter adresinden, "Bugün benim için üzücü bir gün. Çok yakın arkadaşım Tahir Küçükel beyin kanaması geçirmiştir. Sizlerden de ismen dua istiyorum" mesajını paylaşmıştı.

TRAVMA SONUCU HAYATINI KAYBETMİŞ 

Tahir Küçükel'in bulunduğu bahçede inceleme yapan polis, iş adamının dibinde bulunduğu duvarın 3.5 metre olduğunu tespit etti. Küçükel'in o duvardan düşmüş olabileceği ihtimali araştırılıyor.

Bu arada Adli Tıp Kurumu tarafından Tahir Küçükel'in cesedi üzerine yapılan incelemede ön otopsi raporu tamamlandı. Küçükel'in düşme veya çarpma sonucu başında meydana gelen travma nedeniyle öldüğü belirtildi. Kesin ölüm sebebinin ise yapılacak detaylı incelemenin ardından belli olacağı öğrenildi. Ayağı takılarak gecekondunun bulunduğu bölüme düştüğü düşünülen Tahir Küçükel'le ilgili soruşturmada her olasılık değerlendiriliyor.

Editör: TE Bilisim