Türkiye'nin dört bir yanında binlerce mağazası bulunmakta olan Şok Market şubelerinde çok sayıda ürün satmakta olup pek çok üründe yaptığı indirimler ile müşteri memnuniyetini her sene artırmaya özen göstermektedir. Her hafta yeni ürünle getirmekte olan Şok Market 2 Mayıs ile 8 Mayıs aralığında indirimli satılacak ürünlerin aktüel kataloğunu duyurdu.

Şok Market 2 Mayıs ile 8 Mayıs arasında yine pek çok ürünü oldukça uygun fiyata satacak. Tüm indirim uygulanacak olan ürünlerin aktüel kataloğu yayımlandı. Peki hangi ürünlerde indirimler olacak? Şok Market'e 1 Mayıs ile 8 Mayıs arasında hangi ürünler gelecek? Tüm detayları açıklıyoruz.

AKTÜEL KATALOĞU YAYIMLANDI!

Şok Market'in resmi internet sitesi aracılığı ile yayımlanmış olan indirimli ürünler kataloğu, aktüel ürünler kataloğu listesine bakıldığında ilk olarak uygun fiyata tencere satılacağı görülmektedir. Tencere ve tava fiyatları 24,90 TL'den başlayacak, keklerini desenli yapmak isteyen ev hanımları kek kalıplarını bu hafta 14,90 TL'den alabilecek, komili bebek bezi satılacak olup fiyatı 41,90 TL olarak duyuruldu, Şok Market Ramazan paketine bu hafta başlayacak ve 49,90 TL'den ramazan paketi satışa sunulacak. Kataloğun bazı resimlerini sizler için paylaşıyoruz.

Editör: TE Bilisim