Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek, son zamanların en çok tartışma konusu haline gelen” taşerona kadro” haberlerine dair önemli açıklamalarda bulunur. Şimşek,” taşeron sorunu, bu sene çözülecek”dedi. Taşeron işçiler ne zaman kadroya alınacak? hükümet tarafından Taşeron işçilere verilen kadro sözleri için meraklı bekleyiş devam ediyor. Geçtiğimiz seçimlerde söz verildiği üzere taşeron işçiler kadrolarını almak için her geçen gün ümitlerini kaybediyor. Hükümet tarafından yapılan birçok açıklamaya rağmen kadro bekleyen taşeron işçiler ise kendilerine verilmesi düşünülen kadro için Pek ümitli olmasalar da, yine de kulakları yapılacak bir yeni açıklamada.

Türkiye'de bulunan binlerce taşeronun  uzun zamandır beklediği kadro haberi her geçen gün bir çok konu altında bakanlıklar ve vekiller tarafından açıklanmaya devam ediliyor. En son olarak Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek, taşeronların beklemiş olduğu haberlere bir yenisini daha ekledi. Basında en çok konuşulan konuların başında gelen” taşerona kadro” için Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek şu açıklamaları yaptı;

Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek,” Maliye Bakanlığı ile  Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı  taşeron çalışmalarını sürdürüyor. bu taşeron konusu hükümetimizin vermiş olduğu bir sözdür. Bu sene içerisinde bu sorun çözüme kavuşacak”dedi.


 

Editör: TE Bilisim