Siirt ilinin Şirvan ilçesine bağlı Durankaya ile Taşyatağı köylüleri arasında büyük bir kavga çıktı. Akşam saatlerinde çıkan kavganın köy çobanları tarafından başlatıldığı belirtilerek tüm köy halkının ve köyde görev yapmakta olan köy korucularının da kavgaya katıldığı belirtildi.

Buna göre Durankaya ile Taşyatağı köylüleri arasında uzun namlulu silahlar ile kavga çıktı. Kavga sonucu 3 kişinin hayatını kaybettiği ve 5 kişinin de ağır yaralandığı belirtildi. Yaralıların Siirt Devlet Hastanesine sevk edildiği belirtildi.

UZUN NAMLULU SİLAHLAR KULLANILDI

Durankaya ile Taşyatağı köylüleri arasında çıkan kavgada uzun namlulu silahların kullanıldığı belirtilerek kavgaya köy korucularının da girdiği belirtildi. Kavganın şu an için neden çıktığı bilinmiyor. Siirt Devlet Hastanesine kaldırılan 5 yaralı kişinin yakınları hastanede sinir krizi geçirdi.

JÖH TİMLERİ GÖNDERİLDİ

Siirt ili Şirvan ilçesi Durankaya ile Taşyatağı köylüleri arasında meydana gelen uzun namlulu silahlı kavganın önüne geçilmesi için bölgeye çok sayıda Jandarma Özel Harekat birlikleri sevk edildi kavganın sona erdirilmesi ile JÖH Timleri köyde yeni bir kavganın çıkmaması ve sinirli ailelerin uzun namlulu silahlr ile tekrar bir birlerine saldırmaması için hazır konumda bekletilmekte olup hastane önünde her hangi bir karışıklığın ve kavganın yaşanmaması içinde polis ekipleri hastane önünde hazır beklemektedir.

TÜM HABERLER İÇİN TIKLAYINIZ

Editör: TE Bilisim