İstanbul'da sahte içkiden ölenlerin sayısı 12'ye yükseldi. Emniyet güçleri tarafından sahte içki ürettiği ve temin ederek sattığı iddiasıyla 15 kişi gözaltına alındı işte detaylar.


Alınan bilgiye göre, alkol zehirlenmesi nedeniyle Samatya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde tedavi altına alınan Ercan Tümey, 22.00 sıralarında hayatını kaybetti.

15 KŞİ GÖZALTINA ALINDI

Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekiplerinin söz konusu ölüm üzerine, Adli Tıp Kurumu ile irtibata geçti ve son 3 günde, Tümey'in dışında 8 şüpheli ölümün daha metil alkolden kaynaklandığını tespit etti.
Metil alkolden etkilenen Serdar Milyoner, Serhan Kayaer, Orhan Kutukız, Naci Çiftçi, Reis Gezer, Mustafa Mekik, Yılmaz Aydın ve kimliği belirlenemeyen 45-50 yaşlarında bir erkeğin de hayatını kaybettiği saptandı.
Haseki Hastanesi'nde tedavi gören Mustafa Akçay da yaşamını yitirdi.

Soruşturmayı yürüten Cinayet Büro Amirliği yetkilileri ölü sayısının 12'ye yükseldiği belirtti.

Özel Doğan hastanesinde yoğun bakım servisinde tutulan Hazım Rıza Pelvan(65) öğle saatlerinde hayatını kaybetti. Bakırköy'de zehirlenme şüphesiyle hastaneye kaldırılan Metin Kılıç'ta yapılan tüm çabalara rağmen kurtarılamadığı öğrenildi. Sultangazi ilçesinde zehirlenerek hastaneye kaldırılan Dursun Üstün'ünde hayatını kaybetmesiyle toplam ölü sayısı 12'ye yükseldi.

Editör: TE Bilisim