Kamuda memur alımları devam ediyor. İşin olsa ekibi olarak kamuda ve özel sektörde bir çok alımları adaylara duyuruyoruz. Bilindiği gibi Sahil Güvenlik Komutanlığı memur alımı yaptı. 2018 yılı sözleşmeli personel alımı için sonuçlar açıklandı. Diğer yandan Tapu Kadastro Genel Müdürlüğünün personeller için yaptığı görevde yükselme ve unvan değişikliği sonuçları da adaylara duyuruldu. Sahil Güvenlik Komutanşığı ve Tapu kadastro Genel Müdürlüğünün sınav sonuçları;

SAHİL GÜVENLİK MEMUR ALIMI SONUÇLARI;

Sonuçlar https://uygulama.sg.gov.tr/SonucSorgu/sonucSorguDevletMemuru.xhtml adresi üzerinden öğrenilebilecek. Sorgu paneli üzerinden T.C. Kimlik numarası ile öğrenilebilecek. 

TAPU KADASTRO GÖREVDE YÜKSELME SONUÇLARI;

TKGM Görevde yükselme ve unvan değişikliği için sözlü sınav 28 şubat ile 9 Nisan tarihileri arasında yapıldı. Tekniker, İstatistik, Mühendis, Kontrol Mühendisi, Avukat, Arşiv Memuru, Tapu Sicil Müdür yardımcısı, Tapu Müdürü unvanlarında kazanan adaylar belli oldu. Sonuçlar https://www.tkgm.gov.tr/tr/icerik/gorevde-yukselme-ve-unvan-degisikligi-sozlu-sinavi-sonuclari adresi üzerinden öğrenilebilecek.

Editör: TE Bilisim