İçişleri Bakanlığı bünyesinde görevlerini sürdüren Türkiye'nin üç tarafı denizlerle çevrili her noktasına görevlerini icra etmekte olan Sahil Güvenlik Komutanlığı ve hem sınır için hemde sınır dışı operasyonları ile basının sık sık gündeme getirdiği Jandarma Genel Komutanlığı geçtiğimiz haftalarda 3 bin 560 kişilik astsubay alımı ilanını kamuoyuna duyurmuştu.

Sahil Güvenlik Komutanlığı ve Jandarma Genel Komutanlığı 3 bin 560 astsubay alımı başvurularının sona ermesinden sonra adaylar sonuçların açıklanmasını bekliyordu ve geçtiğimiz günlerde sonuçların açıklandığına dair duyuru yapıldı. Fakat İşin Olsa ekibimize pek çok adayın sık sık sonuçlar açıklandı mı, sonuçları nasıl öğrenebiliriz mesajlarından dolayı bu içeriği üretiyoruz.

SONUÇLAR NASIL SORGULANIR?

İçişleri Bakanlığı Sahil Güvenlik Komutanlığı ve Jandarma Genel Komutanlığı 3 bin 560 astsubay alımı sonuçları 30 Nisan 2018 tarihinde açıklanmıştır. Peki adaylar sonuçları nasıl öğrenebilir. Buna göre sonuçlarını öğrenmek isteyen adayların https://vatandas.jandarma.gov.tr/PTM/Giris linkini kopyalaması ve tarayıcılarının adres çubuğuna yapıştırması gerekmektedir.

İlgili linke girecek olan adaylar Sahil Güvenlik Komutanlığının 160 ve Jandarma Genel Komutanlığının 3 bin 400 astsubay alımı sonuçlarını e-devlet aracılığı ile öğrenebilecektir. Sizlerde mülakata dair yorumlarınızı ya da sorularınızı aşağıdan gönderebilirsiniz.

Editör: TE Bilisim