İçişleri Bakanlığı bünyesinde bulunan Sahil Güvenlik Komutanlığı  kendi bünyelerinde istihdam etmek üzere askeri personel alımları yapmaya devam ettiği gibi normal memur alımları da yapmaktadır.  Sahil Güvenlik Komutanlığı tarafından hazırlanmakta olan memur alım ilanları Türkiye Cumhuriyeti Devlet Personel Başkanlığı tarafından kamuoyuna duyurulmaktadır. 13 Aralık 2016 tarihinde Türkiye Cumhuriyeti Devlet Personel Başkanlığı aracılığı ile Milli Savunma Bakanlığı sahil güvenlik komutanlığının kendi bünyelerinde istihdam etmek üzere toplam 50 memur alımı yapacağı kamuoyuna duyurulmuştur. 50 memur alımında lise Önlisans ve Lisans mezunu adayları ait kadroları ayrılmıştı. Söz konusu memur alım ilanına göre Adaylar başvurularını 19 Aralık 2016 tarihi ile 29 Aralık 2016 tarihinde gerçekleştirdi. Başvuruların bitmesi ile  gözler memur alımı ilanının sonuçlanmasına çevrilmişti.

Sonuçlar Açıklandı

Başvuruların üzerinden bir ay gibi bir sürenin geçmesi ile Sahil Güvenlik Komutanlığı tarafından kamuoyuna memur alım ilanları hakkında duyuru yayınlandı.
Yayımlanan bildiri ile Milli Savunma Bakanlığı Sahil Güvenlik Komutanlığı 50 memur alım ilanı sonuçlarının açıklandığı duyuruldu.
Sahil güvenlik Komutanlığı'nın belirlemiş olduğu kadrolara başvuru yapan ve sonuçların açıklanması ile kadrolara alınıp alınmadığını öğrenmek isteyen adayların aşağıda bulunan link aracılığıyla karşısına çıkan formu kimlik bilgileriyle doldurduktan sonra sonuçları sorgulayabilir

http://uygulama.sgk.tsk.tr/SonucSorgu/sonucSorguDevletMemuru.xhtml
Editör: TE Bilisim