Ülkemizde eğitim faaliyetlerine devam etmekte olan Sağlık Bilimleri Üniversitesi farklı pozisyonlar için personel alımları yapacak. Bilindiği üzere Sağlık Bilimleri Üniversitesi Türkiye'nin farklı hastanelerinde görev yapmak üzere akademik personel atamaları gerçekleştirmektedir.

Sağlık Bilimleri Üniversitesi tarafından hazırlanan ve Devlet Personel Başkanlığı tarafından kamuoyuna duyurulan ilan ile Sağlık Bilimler Üniversitesinin Türkiye geneli farklı iller için toplam 203 kişilik akademik personel alımı gerçekleştirileceği duyuruldu.

HANGİ İLLER İÇİN ALIM YAPILACAK

Sağlık Bilimleri Üniversitesi Türkiye geneli 203 kişilik akademik personel alımı yapacak. Peki hangi iller için alım yapılacak. Buna göre Adana, Ankara, Erzurum, Bursa, Trabzon, İstanbul, Kocaeli, Konya vb. gibi iller için alımlar yapılacaktır.

HANGİ ÜNVANLAR İÇİN ALIM YAPILACAK

Sağlık Bilimleri Üniversitesi, Türkiye geneli 203 personel alımı yapacak. Peki hangi ünvanlar için alım yapılıyor. Buna göre profesör, doçent ve yardımcı doçent kadroları için personel alımları gerçekleştirilmektedir.

BAŞVURU VE DETAYLAR

Sağlık Bilimleri Üniversitesi, Türkiye geneli 203 kişilik sağlık personeli alımı yapacak. Peki başvuru ve detaylar nedir? Buna göre ilgili kadrolar için adayların sahip olması gerektiği bazı nitelikler bulunmakta olup hangi üniversite ve hangi hastane için hangi kadrolara alım yapılacağı ilan detayların da sunulmuştur. Başvuru yapacak olan adayların 22 Mayıs 2017 tarihine kadar aşağıda ki linkten bilgi alarak başvurularını gerçekleştirmesi gerekmektedir.

https://goo.gl/ZEbZ3Q
 
Editör: TE Bilisim