Sağlık Bakanlığı taşeron kadro sınavı sonuç sorgulama için son dakika açıklaması yapıldı. Sağlık bakanlığının resmi internet sitesinden yapılan açıklamada daha önce taşeron olarak çalışan işçileri yakından ilgilendiriyor. Bilindiği gibi Sağlık'ta taşeron çalışan işçilerin kadroya geçişi için bu sınavdan en az 50 almak gerekiyor. Adaylar uzun bir süreç sonunda kadro sınavından başarılı olarak geçmek ve 2 Nisan tarihi itibari ile da sürekli işçi statüsüne kavuşmak istemekte. Adayları sevindirecek açıklama geldi.

SAĞLIK BAKANLIĞI TAŞERON KADRO SINAV SONUÇLARI

Adaylar sonuçları nasıl öğrenebilecek. Sınav sonuçları Sağlık bakanlığının resmi internet sitesinde personel bilgi sistemi üzerinden açıklandı. Sonuçları öğrenmek için aşağıdaki linki açarak T.C. Kimlik numarası ve  ekranda bulunan resimdeki yazıyı girmeleri ardından sonuç öğren butonuna basmaları yeterli olacak. Sınav sonucunda kazandınız/başarılı oldunuz ibaresini gören adayların kadroya geçiş için itiraz sürenin ardından kesin listelerin yayımlanmasını ve Sağlık Bakanlığından yeni bir duyuru yapılmasını bekleyecekler. Sınavdan başarısız olanlar için yeni bir süreç başlıyor.

İTİRAZ SÜRESİ

Sağlık Bakanlığı merkez teşkilatında çalışan işçiler için yapılan sınav sonucu başarısız olan adayların itirazlarını 21 Mart tarihinde yapabilecekler. İtirazlar bakanlığın Bilkent'te bulunan binasına yapmaları isteniliyor.

Sağlık bakanlığı sınav sonuçları için tıklayın

Editör: TE Bilisim