Geçtiğimiz sene KPSS 2016/7 atamalarında Sağlık Bakanlığı ve Türkiye Kamu Hastaneleri Kurumunun toplam 4 bin 984 kişilik personel ataması yapılacağı belirtilmişti. Bu atamalarda bilindiği gibi aylarca güvenlik ve arşiv soruşturması yapılmaktadır.

Geçtiğimiz gün Sağlık Bakanlığı aracılığı ile yapılan duyuru da arşiv ve güvenlik soruşturması tamamlanan 2 bin 992 kişinin atamasının daha yapıldığı belirtildi. Ancak halen bin 108 kişi 5 aydır atama bekliyor.

5 AYDIR ATAMA YAPILMADI

Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezinin resmi internet sitesi aracılığı ile KPSS 2016/7 başvuruların da hangi kadroya hangi adayın yerleştiği öğrenildi. Ancak adaylar 5 aydır halen mutlu haberi alamadı.

Sağlık Bakanlığı ve Türkiye Kamu Hastaneleri Kurumu araclığı ile yapılan güvenlik ve arşiv soruşturmaları halen sürmeye devam ediyor. Son yapılan duyuru da 2 bin 992 kişinin daha atamasının yapıldığı müjdelendi.

Toplam 4 bin 984 kişili alım için bin 108 kişinin ataması daha kaldı. Bin 108 kişinin de atamasının yapılması ile Sağlık Bakanlığı ve Türkiye Kamu Hastaneleri Kurumuna toplam 4 bin 984 kişilik personel ataması yapılmış olacak. Ancak bin 108 kişi için 5 aydır henüz bir açıklama yapılmamış durumda. 5 aydır bekleyen bin 108 kişi sonuçların en kısa sürede açıklanmasını istiyor. Buna göre adaylar da güvenlik ve arşiv soruşturmalarının olumlu mu yoksa olumsuz mu çıkacağını merak ile beklemektedir.
Editör: TE Bilisim